]]>

Arrangement

Sublim selvledelse

Med et arbejdsliv i opbrud og flere muligheder for at få et mere fleksibelt, hybridt arbejdsliv er selvledelse en vigtig kompetence for at skabe værdi for din arbejdsgiver - og mening i din hverdag.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Få nye værktøjer til at navigere mellem arbejdslivets mange muligheder, og lær, hvordan du forvalter din arbejdstid rigtigt i en tid med høje krav om selvstændighed. 

Gennem en kombination af oplæg, øvelser og tid til refleksion finder du ud af, hvordan du skal definere dine mål sammen med kolleger og din nærmeste leder. Og hvordan du håndterer de roller, du som selvledende medarbejder agerer i. 

Du får praktiske redskaber til at blive skarp i relationen til din chef. Vi kigger også nærmere på, hvordan du lærer at bruge din tid og dine ressourcer rigtigt. På den måde sikrer du, at dit arbejde også bliver omsat til meningsfulde resultater for både dig selv og din arbejdsgiver.

Med andre ord: Få en god forståelse for både fordele og ulemper ved selvledelse, så du bliver sublim til at gøre det i praksis. 

Dit udbytte:

  • Du sætter ord på din motivation i dit arbejdsliv.
  • Du lærer at definere dine mål på jobbet og i karrieren.
  • Du får redskaber til at lede opad.
  • Du får et værktøj til at få bedre feedback fra leder og kolleger.

Vi bygger lige nu en helt ny hjemmeside. Du kan derfor se Sublim selvledelse i vores nye design.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle