]]>

Arrangement

Mød den nye bestyrelse i Djøfs pensionistforening

Formand Ole Qvist Pedersen og næstformand Elisabeth Kjeldsen vil indvi os i den nyvalgte bestyrelses visioner og planer for pensionisternes netværk og for pensionisterne i Djøf i det hele taget.

Hvad handler arrangementet om?

I april 2022 blev der på repræsentantskabsmødet valgt en helt ny bestyrelse. Vi er heldige, at den nye formand, Ole Qvist Pedersen, og den nye næstformand, Elisabeth Kjeldsen, vil besøge pensionisterne i Syddanmark.

Ole Qvist Pedersen og Elisabeth Kjeldsen orienterer os blandt andet om de visioner og planer, den nye bestyrelse har for pensionistforeningen:

  • Om etablering af flere netværk.
  • Om hvordan vi kan aktivere flere medlemmer.

Det er allerede lykkedes bestyrelsen at få observatørstatus og dermed tale- og initiativret i Djøfs bestyrelse. Det lover rigtig godt for pensionistforeningen, som er en delforening af Djøf. På den måde får pensionisterne indflydelse, fordi vi bliver hørt.

Bestyrelsen har også taget initiativ til at nedsætte udvalg, der skal beskæftige sig med centrale emner for djøfere - også for os, der er pensionister.

Dette og meget mere fortæller det nye formandskab for pensionisterne os om. Og vi vil naturligvis også diskutere og stille spørgsmål, som er relevante for os, og give forslag til, hvordan vi kan fortsætte med at lave gode arrangementer.

Vær opmærksom på at frokost er for egen regning.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle