]]>

Arrangement

Mental sundhed

Vidste du at 1 ud af 5 danskere i den arbejdsdygtige alder har mentale helbredsproblemer som fx stress, angst og depression. Kom og hør to spændende foredrag om mental sundhed iblandt unge fra førende eksperter på området.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Er du interesseret i trivsel, unge og mental sundhed? Så er dette arrangement lige noget for dig. Kom og hør direktøren for psykiatriledelsen i region Nordjylland, Jan Mainz og leder hos Center for Mental Sundhed i Aalborg kommune, Bettina Bisp Jensen fortælle om mental sundhed.

Vi i Djøf sætter i år fokus på mental sundhed, da unge studerende i stigende grad mistrives. Det er særligt vigtigt at sætte ind overfor lav grad af mental sundhed hos børn og unge, da en lav grad af mental sundhed kan have langvarige konsekvenser.

For at kunne arbejde med mental sundhedsfremme i praksis og på tværs af organisatoriske og faglige skel er der behov for en fælles forståelse af mental sundhed. Og netop dette sættes der fokus på til dette arrangementet, og hvor man blandt andet kan høre mere om de ting, der er svære at tale om i hverdagen.

Vi glæder os til at se dig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle