]]>

Arrangement

Mentoring- og coachingkonference

Vi præsenterer og diskuterer samtalefaglige vinkler på transitioner i arbejdslivet fra den nære arena til den globale scene.

Konference

Hvad handler konferencen om?

Transitioner er en del af det moderne arbejdsliv - og nogle gange skal der hjælp til at sætte blus på - andre gange holdes en hånd under.

Hvordan kan udviklingssamtaler være hjælpsomme i de situationer, hvor man bevæger sig i arbejdslivet og skal finde nyt land og ny grund at stå på?

I de situationer, hvor du har brug for en fortrolig samarbejdspartner om, hvordan dit arbejdsliv skal forme sig, kan samtalerne med en mentor eller en coach hjælpe med at forløse muligheder, nedbryde barrierer og kvalificere beslutninger.

Behovene kan være forskellige, og samtalerne kan være faciliteret af såvel frivillige som professionelle. Samtaler, der fx kan handle om de helt store karriere- og livsvalg, såvel som performance eller trivsel i arbejdslivet eller om hvad dørene ind til et arbejdsliv i en ny livsfase eller i et helt nyt land kan føre til.

Med konferencen markerer Djøf mentorprogrammets 20-års jubilæum, ved at sætte luppen over, hvordan udviklingssamtaler understøtter transitioner i arbejdslivet.

Hvem henvender konferencen sig til?

Jubilæumskonferencen henvender sig til alle frivillige såvel som professionelle mentorer og coaches, der arbejder med eller har en faglig interesse i samtaler om personlig- og faglig udvikling.

Hvad får du?

Du har mulighed for at høre to fælles oplæg, og mulighed for at tilmelde dig yderligere ét inspirations-spor, hvor du dykker ned i dét, der interesserer dig. Undervejs vil der være tapas, drikkelse og mulighed for at netværke.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle