]]>

Arrangement

Minigolf med fokus på ID og Haag

Vi mødes nye som gamle medlemmer og lærer hinanden at kende over et spil minigolf. Derudover taler vi om studietur til Haag.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Kom med, når International Debat mødes til minigolf. Vi taler om internationale dilemmaer, om vores kommende studietur til Haag og om, hvad det vil sige at være medlem af vores forening.
 
International Debat er et tilbud til alle, der er nysgerrige på international politik, og er interesserede i at udvide deres viden om internationale relationer samt Danmarks forhold til omverdenen. Dette formål søges primært opnået ved at fremme diskussionen af aktuelle problemstillinger inden for international politik, gennem afholdelsen af større paneldebatter, seminarer og workshops.Senest har International Debat afholdt en spændende paneldebat om demokrati og militærkup i Vestafrika. Det er blandt andet denne slags arrangementer, du kan høre mere om og være med til at skabe i fremtiden.
 
Hiv din medstuderende til et hyggeligt og uformelt arrangement, hvor du får mulighed for at møde andre studerende på tværs af studier og årgange.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle