]]>

Arrangement

Minoriteter i erhvervslivets ledelser

Kom med til en inspirerende eftermiddag, hvor vi belyser udfordringerne med at sikre diversitet i danske virksomheders ledelser.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Vi inviterer til et oplæg med fokus på udfordringerne med at sikre repræsentation af minoriteter på ledelsesgangen, og mulige løsninger til at fremme diversitet. Selvom Danmark er et mangfoldigt samfund, er der stadig en betydelig mangel på repræsentation af minoriteter i danske ledelsespositioner.

Vi får besøg af den erfarne Elife Savas, som vil dele mere end 20 års erfaring i erhvervslivet som tidligere Senior Manager i EY (tidligere KPMG Denmark), Financial Advisor i Jyske Bank og i dag Director og partner hos PwC - en af verdens største revisions- og konsulentvirksomheder. Elife blev også udpeget som et af Berlingske Business' 100 talenter inden for kategorien "Økonomi og Finans". Elife vil dele ud om sine praktiske erfaringer og karrierevej. Baseret på sine erfaringer vil Elife fortælle om de udfordringer, hun blev mødt med som nydansker og hendes anbefalinger til, hvordan man håndterer det.

Arrangementet vil belyse den vedvarende udfordring med at skabe mere diversitet og inklusion i danske virksomheders ledelseslag. Kom og få udvidet din horisont til en hyggelig og lærerig eftermiddag, hvor der også efter arrangementet vil være gratis aftensmad.

Vi glæder os til at se dig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle