]]>

Arrangement

Når AI både kradser og krammer

Tag med Djøf New York på en rejse ind i det ukendte. Vi lover dig ikke kun viden, men også en oplevelse, der sætter gang i dine tanker og (måske) ryster dine forventninger til AI.

Hvad handler arrangementet om?

Der er ingen tvivl om, at AI (eller kunstig intelligens) er kommet for at blive. Mange af os har allerede fået en ordentlig krammer af ChatGPT, og vi har mærket, hvordan vi træder ind i en ny æra af vores (arbejds)liv.

Men er der mon en bagside af denne ’shortcut’ af teknologi? Det er vi nok alle enige om, at der er. Det kan kradse lidt, når vi reflekterer over, hvorvidt AI kan komme til at overtage jobs, og frygten for at blive snydt i telefonen eller på Teams af en chatbot, der bare har kopieret en kendt stemme, kan også fylde.

Djøf New York inviterer dig til en aften, hvor vi undersøger AI fra forskellige vinkler. Vi kigger på, hvordan AI har transformeret både vores arbejds- og privatliv. Vi reflekterer over, hvad AI kan i fremtiden, og hvilken betydning det får. Og vi diskuterer etikken og skyggesiderne.

Gennem oplægget kommer vi ind på:

  • ChatGPT
  • Chatbotter generelt
  • MidJourney
  • ElevenLabs

Uanset om du er medlem eller ej, får du en enestående mulighed for at forstå, hvad AI er, og hvordan det er i gang med at forandre den verden, vi kender.

Vi har inviteret en af de førende profiler på området, Brian Oswald, der med sin passion og erfaring afslører teknologiens muligheder. 

Dette er ikke bare et arrangement. Det er en rejse ind i det ukendte.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle