]]>

Arrangement

Naturen som tværfagligt sparringsrum

Gå med og få en forsmag på, hvad tværfaglig sparring kan tilføre til dit arbejde i sundhedsvæsnet.

Gå hjem-møde

Hvad handler arrangementet om?

Har du lyst til at danne et fagligt netværk med andre, der er nysgerrige på eller har op til 1,5 års erfaring inden for administration, ledelse og udvikling i sundhedssektoren? Og vil du møde potentielle kollegaer med en anden faglig baggrund end din? Så er dette initiativ noget for dig.

Lægeforeningen og Djøf samarbejder om et peer-to-peer forløb, hvor vi sætter fokus på gensidig afhængighed og samarbejde på tværs af fagligheder i sundhedsvæsnet. Formålet med arrangementet er, at du som deltager får en forsmag på, hvordan tværfaglig sparring (peer-to-peer) kan bidrage til dit arbejde i sundhedsvæsnet. 

Arrangementet starter med et inspirerende oplæg af Erik Haar om naturen som samtalerum. Efter oplægget bliver I inddelt i samtalegrupper bestående af 4 personer, som du skal følges med fra Lægeforeningen mod Djøf (ruten er 1,8 km.).

Undervejs på ruten får I udleveret spørgsmål, som jeres samtale kan tage udgangspunkt i. Efter gåturen bliver I præsenteret for forskellige muligheder for at fortsætte den tværfaglige sparring på egen hånd – måske I vil mødes igen eller etablere et peer-to-peer-fællesskab. Uanset hvad I ønsker, så vil vi gerne hjælpe jeres samtaler godt på vej.

Selve arrangementet afrundes med en dejlig middag i Djøf. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle