]]>

Arrangement

Netværk dig til flere kunder

Bliv inspireret af to selvstændige konsulenter, som vil fortælle hvordan de på hver deres møde netværker sig til kunder.

Hvad handler arrangementet om?

Evnen til at få kunder er naturligvis helt central for dig, der er selvstændig. Men hvordan man får kunder, er altid meget individuel.

Deltag i dette event og bliv inspireret af to selvstændige konsulenter, der på hver deres måde netværker sig til kunder.

Du kan høre en GDPR- og managementkonsulent fortælle, hvordan han får kundeopgaver primært ved at netværke fysisk.

Du kan også blive inspireret af en branding- og kommunikationskonsulent, der både netværker fysisk som online, med nysgerrigheden som ledestjerne.

Glæd dig til 50 minutters tankevækkende samtale om at netværke sig til kunder, som du forhåbentlig kan bruge til at løfte dit salg.

Arrangementet optages.

Om Djøf Business Community

Dette event er en del af Djøf Business Community.

Djøf Business Community er er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig der drømmer om at blive det.

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at tilmelde en gæst og tage dem med til dette event. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. De skal blot tilmelde sig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle