]]>

Netværk

Netværk om biohacking og bæredygtig performance

Optimer din performance uden at brænde dit lys i begge ender. Få redskaberne til aktivt at skabe det liv, du drømmer om med sund balance, masser af energi, overskud og effektivitet.

Startdato og sted

13. oktober 2022
København K

Afholdt

Varighed

4 møder
17:00-19:00

Pris

1.500 kr. momsfri
Medlemmer

Hvem henvender netværket sig til?

Netværket er for dig, der er interesseret i at skabe en endnu højere, sund og balanceret performance i en travl hverdag, der dribler afsted med dig og til tider måske dræner dig for energi.

Du er nysgerrig på biohacking, og forløbet er et projekt, der giver plads til en gruppe på mellem 20 og 30 deltagere, som vil blive udvalgt med henblik på at samle en balanceret gruppe med motivationen for at prøve en ny tilgang til personlig udvikling.

 

På netværket får du:

 • præsenteret et forløb med en lang række forskellige tiltag til at løfte din performance og skabe den bedste balance i dit liv
 • en værktøjskasse af ’biohacks’, hvorfra du i enhver fremtidig situation vil kunne vælge de redskaber, der fungerer bedst for dig i hverdagen og i de perioder, hvor der er brug for lidt ekstra
 • mulighed for at stille opklarende spørgsmål til The High Performance Tribe og følge en gruppe af andre nysgerrige medlemmer, som ønsker mere balance og bæredygtig performance i deres arbejdsliv. Alt sammen med fokus på, at du kan få succes med den nye forandring i dit liv.

Netværkets indhold

Vær med i et projekt, som vil føre dig gennem en proces mod mere energi og overskud. I kombinationen af det mentale og det fysiske kommer du til at arbejde med din selvindsigt, dine vaner, søvn, kost, åndedræt og bevægelse – som du vil mærke har stor positiv indvirkning på din samlede performance, din balance, din energi, fokus, selvværd, motivation, overskud og meget andet.

Hvad er biohacking?

Forløbet er unikt i sin tilgang med anvendelse af biohacking. Biohacking er kunsten og videnskaben at optimere performance, energi og helbred ved at arbejde fysisk og mentalt med miljøet indeni og udenom kroppen. Det er en tilgang, som opererer i krydsfeltet mellem nutidens forskning og videnskab og oldtidens visdom og traditioner. Du vil opleve, at forløbet stille og roligt bygger på din viden og udvider din horisont, mens du i bidder lærer at anvende disse biohacks, som løfter din motivation og energi i hverdagen.

Forløbet og praktikken

Netværket løber over 8 uger og faciliteres af medlemmer af The High Performance Tribe.

Hver uge modtager du to små videoer a 15 minutters varighed gennem The High Performance Tribes onlineplatform, som du vil få adgang til på møde 1. Denne platform vil du have adgang til i op til 3 måneder efter forløbets afslutning. Dette er forløbets bærende element, hvorfor du må forvente at sætte tid til at få set videoerne hver uge og få afprøvet de nye værktøjer.

Alle deltagere mødes indledningsvis med The High Performance Tribe til et kickoffmøde, som udstikker rammerne for forløbet og forklarer tankerne bag. Her vil der også dannes kontaktgrupper, som skaber mulighed for at have et færre antal deltagere, som du kan lære bedre at kende og sparre med løbende både inden og udenfor møderne. Efterfølgende vil der være mad og networking.

Der er to onlinemøder med tjek ind med din kontaktgruppe og åbent Q&A med hele gruppen a cirka 60 minutters varighed, hvor vi sikrer processen, og du kan få besvaret alle dine spørgsmål.

På det 4. og afsluttende onlinemøde er der udover tjek ind og Q&A afsat ekstra tid til at evaluere forløbet.

Har du lyst til at snuse til biohacking inden du tilmelder dig netværksforløbet? Læs mere om vores webinar 'Styrk din performance med body-mind connection' her.

 

Netværkets opbygning

Netværket består af 4 møder:

 • Fysisk kickoff med The High Performance Tribe og efterfølgende middag og networking.
 • Tjek ind online og Q&A.
 • Tjek ind online og Q&A.
 • Afsluttende tjek ind online og evaluering.

Det vil være muligt at tilkøbe en spyttest, der måler på døgnrytmen af 2 vigtige hormoner i forhold til energi, stress og performance. Disse tests giver et udgangspunkt og et efterresultat og giver dig objektive data på dit performancepotentiale. Testene kan købes på aftenen af The High Performance Tribe på første kickoff, men er ikke en forudsætning for at få værdi ud af forløbet. Prisen for testene er 1.400 kr.

Læs mere om High Performance Tribe

Søg om optagelse i netværket

Vi ønsker at sammensætte en god netværksgruppe, og vi lægger i denne proces vægt på motivation for deltagelse. Du kan søge om optagelse i netværket ved at trykke på ’Tilmeld’ her på siden. Cirka 2 uger før netværkets opstart vil du modtage en mail om, hvorvidt du er optaget i netværket.

Oplysningsforpligtelse

Netværksgruppen har som et af sine primære formål at udvide deltagernes personlige netværk. Når du tilmelder dig en netværksgruppe hos Djøf, har vi derfor brug for at dele nogle oplysninger om dig med de øvrige deltagere, så I kan få mest muligt ud af netværket, og så facilitatorer/oplægsholdere kan forberede sig bedst muligt.

Djøf udarbejder en deltagerliste med deltagernes navne, stillingsbetegnelser og ansættelsessteder og mailadresser (den, som du har oplyst ved tilmeldingen). Deltagerlisten udleveres til deltagere og facilitatorer/eventuelle oplægsholdere, ligesom der vil blive uddelt navneskilte og bordkort. 

Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i Djøfs privatlivspolitik.

 

Hvem faciliterer netværket?

Nickolai Damgaard

Nickolai Damgaard
High performance coach

Nickolai er en af Danmarks førende biohackere og arbejder til dagligt med professionelle sportsatleter og high performers indenfor erhvervslivet. Nickolai er en erfaren coach og samarbejder med flere læger om rådgivning af kost, træning, søvn og high performance adfærd.
Jeanette Oxlund

Jeanette Oxlund
Konsulent

Jeanette er en erfaren, højt kvalificeret coach og personlig rådgiver for topledere på tværs af sektorer. Hun er specialiseret i mindfulness og high performance og har fungeret som mentaltræner for organisationer på alle niveauer.
Martin Kremmer

Martin Kremmer
Biohacker og High Performance Coach

Martin er en af pionererne inden for Biohacking. Han har brugt tusindvis af timer på at studere de mest effektive værktøjer og teknikker til at optimere den menneskelige krop og sind. Med to årtier som højt præsterende Director i et Big-4 Globalt hovedkvarter bag sig, ved Martin, hvordan man bringer sit A-game hver dag. Han leder et nationalt netværk af mere end 2.700 biohackere. Derudover er Martin foredragsholder, hvor han taler om fremtiden for sundhedsteknologi, biohacking og optimering af medarbejdere, han er podcast-vært og har organiseret 30+ arrangementer de sidste 2 år.

Pris og praktisk info

 • Pris
 • Medlemmer
  1.500 kr. (momsfri)
 • Netværkets referencenr.
 • 36526
 • Frist
 • Tilmeldingsfrist
  29. september 2022 kl. 23:59
 • Yderligere info, kontakt
 • Marianne Klarskov Nielsen

  Marianne Klarskov Nielsen
  Sprogredaktør og eventarrangør
  mkn@djoef.dk
  33 95 99 72

  Nicolai Arnfjord Wegener

  Nicolai Arnfjord Wegener
  Konsulent
  naw@djoef.dk
  33959842

 • Behandling af personoplysninger
 • Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Se alle