]]>

Arrangement

Netværksdag for ministersekretærer

Mød dine ministersekretærkolleger og få mulighed for at tale med dem om embedsmandens rolle, karriereskridt og balance.

Hvad handler arrangementet om?

Mens regeringsforhandlingerne foregår, har du mulighed for at styrke dine relationer til dine ministersekretærkolleger.  

Vi inviterer til en spændende netværksdag, hvor vi sætter fokus på forholdet mellem embedsmand og politiker. Vi får besøg af topembedsmænd og en tidligere minister, der alle har bidraget til Djøfs ekspertudvalg, som netop arbejder med forholdet mellem embedsmand og politiker.   

Derudover kan du høre om de typiske karriereveje, som tidligere ministersekretærer har gået og få inspiration til, hvordan du bedst holder fri, når du har fri. 

Efterfølgende vil der være mulighed for at tage videre ud i byen sammen på egen regning.

Oplysningsforpligtelse

Netværksgruppen har som et af sine primære formål at udvide deltagernes personlige netværk. Når du tilmelder dig en netværksgruppe hos Djøf, har vi derfor brug for at dele nogle oplysninger om dig med de øvrige deltagere, så I kan få mest muligt ud af netværket, og så facilitatorer/oplægsholdere kan forberede sig bedst muligt. 

Djøf udarbejder en deltagerliste med deltagernes navne, stillingsbetegnelser og ansættelsessteder og mailadresser (den, som du har oplyst ved tilmeldingen). Deltagerlisten udleveres til deltagere og facilitatorer/eventuelle oplægsholdere, ligesom der vil blive uddelt navneskilte og bordkort. 

Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i Djøfs privatlivspolitik.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle