]]>

Arrangement

Netværksmøde for fleksjobbere

Vi hjælper hinanden med at svare på konkrete spørgsmål og drøfter problemstillinger fra arbejdslivet som fleksjobber.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Inden sommerferien når vi lige et sidste netværksmøde for fleksjobbere, og denne gang definerer I som deltagere mødets fokusområder.

I får mulighed for at stille hinanden de spørgsmål, I er nysgerrige efter at finde svar på i forhold til jeres arbejdsliv som fleksjobbere. Det kan være konkrete situationer, I står i, hvor I gerne vil vide, hvad andre har gjort i lignende situationer eller mere generelle spørgsmål fx, hvad man kan gøre for at blive en del af kollegafællesskabet, eller hvad I gør, når I må melde jer syge i forhold til jeres timer.

Processen bliver faciliteret af en Djøf-konsulent, og samtalerne bliver en veksling mellem dialog i plenum og i mindre breakoutrooms.

Hvis du allerede nu har et spørgsmål, du gerne vil stille netværket, eller en situation, du gerne vil drøfte, så skriv spørgsmålet, når du tilmelder dig.  

Dette møde er det sidste, der er planlagt af planlægningsgruppen. Derfor bruger vi lidt tid på mødet på at snakke om, hvorvidt netværksmøderne skal fortsætte, og hvem der fremadrettet vil være med til at komme med input til temaerne.

Arrangementet er målrettet fleksjobbere i job.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle