]]>

Arrangement

Netværkssamtaler om din karriere

Er du landet det rigtige sted? En aften med sparring på karrieretanker, passion og mulighed for klarhed og retning gennem netværkssamtaler.

Hvad handler arrangementet om?

Netværkssamtalerne er for dig, som har 2-5 års erhvervserfaring, ønsker udviklingsfokuserede samtaler og sparring på dine karrieretanker i et fortroligt forum sammen med ligesindede. 
 
Formålet med møderne er erfaringsudveksling om faglighed og karriere. Du kan gå med overvejelser om et jobskifte, være bange for at brænde fast i karrieren eller blot være nysgerrig på andres karrierevalg og refleksioner. De to møder er uafhængige og har hvert sit tema, og du kan deltage i det ene eller begge møder, hvis det lyder interessant og passer ind i din kalender.
 
På møderne får du:
  • skabt overblik, klarhed og retning på din karriere
  • et fortroligt frirum til at sætte spot på karrieretanker
  • sparring i en stærk personlig og faglig gruppe
  • et unikt indblik i, hvad der rører sig i andre virksomheder og organisationer.
Du kan høre korte inspirationsoplæg om karriere, erfaringsudveksle og sparre med de andre deltagere i plenum og i mindre grupper.
 
Som afrunding på møderne er der afsat tid til spørgsmål til en karriereekspert fra Djøf. Det officielle program varer i 2 timer og afsluttes med muligheden for 1/2 times uformel networking over et glas vin eller vand.

Gruppestørrelsen er mellem 16-24 deltagere samlet fra forskellige brancher og virksomheder. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle