]]>

Konference

Organisationer i bevægelse 2022

Snart griner vi af 8-16-jobbet! Men hvad er alternativet? Vær med, når vi udfordrer arven fra industrisamfundets organisering. På konferencen får du 10 konkrete bud på, hvordan du gør din organisation og dit arbejdsliv mere fleksibelt og kommer videre fra 8-16-tankegangen.

Konference har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Hvad handler konferencen om?

Måden, vi samarbejder, organiserer og leder på, er under forandring. Vi står blandt andet over for et længere arbejdsliv og en hård talentjagt, som lægger pres på både medarbejdere og ledere og måden, arbejdspladsen er organiseret på.

På konferencen ’Organisationer i bevægelse’ tager vi et opgør med 8-16-tankegangen, som vi kender den. Der er allerede skubbet til rammerne for, hvordan vi arbejder. Fleksibiliteten er øget flere steder, og hjemmearbejdsdage er blevet mere almindelige. Men hvordan imødekommer vi de strømninger, der fortsat påvirker organisationer i dag og kommer til det fremover?

Få 10 nytænkende og håndgribelige bud på, hvordan vi får organisationer, mennesker og arbejdspladser til at bevæge sig i nye retninger. Vi giver dig caseeksempler på, hvordan organisationer med rødder i industrialiseringens tid bliver udfordret, og svar på, hvordan vi skaber gode arbejdslivseksperimenter, der flytter organisationer ind i fremtiden.

Konferencen er udsolgt

Der har været stor interesse for konferencen, og derfor er den desværre udsolgt. Vi forventer at holde en ny konference næste år. Hvis du vil have en invitation direkte i din indbakke, så send en mail til Rose-Maria Køhler på  dk¤djoef¤rak. Så hører du fra os, når programmet til næste års konference er på plads.

På konferencen kan du

  • møde virksomheder, som har organiseret sig på nye måder, og lære af deres erfaringer
  • få den nyeste viden fra de skarpeste eksperter, som forsker i organisationer og mennesker
  • deltage i intensive læringsseancer og opnå indsigt, der gør en forskel – så I kan lave de første eksperimenter og ændringer i jeres egen organisation.

For at skabe rum til konkret sparring og fordybelse inden for de emner, du finder mest interessante, brydes dele af konferencen op i mindre ’private sessions’.

Hvem er selvskrevet til at deltage?

Du er selvskrevet til at deltage, hvis du arbejder med at forme og forandre din organisation. Du får noget ud af at deltage, uanset om dit perspektiv er ledelse, HR, forandringsprocesser eller udviklingsprojekter.

 

Se alle