]]>

Konference

Organisationer i bevægelse 2023

Er et kollaps nødvendigt, før vi kan tænke nyt? Nye tider kræver nye tanker. Vær med, når vi udfordrer de logikker, der holder organisationer tilbage. På konferencen får du 10 visionære bud på, hvordan vi tænker forfra og udnytter potentialet i fx AI, EQ og forskellighed.

Konference har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Hvad handler konferencen om?

Vi står på randen af en opsigtsvækkende ny æra på arbejdsmarkedet. Både individer og organisationer søger nytænkning. Enkelte har måske fundet formlen, mens langt de fleste tumler med at lande i det, der bliver kaldt et evigt forandret arbejdsliv.

Tiden er moden til at slippe det gamle arvegods og udfordre de logikker, der holder organisationer tilbage.

På konferencen ’Organisationer i bevægelse’ river vi fastgroede vaner op med rode og sprænger den gamle rammetænkning. Vær med, når vi udfordrer fasttømrede forestillinger og sætter scenen for at diskutere nye bevægelser, nye idéer og nye måder at tænke på.

Glæd dig til at få:

  • 10 visionære og praktiske bud på, hvordan vi får organisationer, mennesker og arbejdspladser til at bevæge sig i nye retninger
  • Indsigt i den nyeste viden fra eksperter, der forsker i organisatorisk transformation og menneskelig adfærd
  • Indblik i cases, der udfordrer det konventionelle og inspirerer til at finde nye veje og træde nye stier i jeres egen organisation.

Undervejs får du mulighed for at fordybe dig i de områder, der fascinerer dig mest, på mindre ’private sessions’.

Hvem bør deltage?

Arbejder du med at forme og transformere din organisation, er konferencen skræddersyet til dig. Uanset om dit fokus er ledelse, HR, forandringsprocesser eller udviklingsprojekter, får du værdifulde indsigter.

Tilmeld jer flere samtidig, og spar 25%

Tag dine kolleger med, og få 25% rabat på hver ekstra tilmelding, når I tilmelder jer samtidig. 

 

Se alle