]]>

Arrangement

Ost, bobler og inspirerende foredrag

Djøf London inviterer dig til at gå 2024 i møde med ost, bobler og et spændene og inspirerende foredrag af Deputy Director Mette Bastholm Jensen.

Hvad handler arrangementet om?

Vi står foran 2024 med ny konge og ny energi.

Lad os sammen hylde det nye år med ost og bobler, samtidig med at vi hører et inspirerende foredrag af Mette Bastholm Jensen, som er Deputy Director for forskningsprogrammet Cross-border Conflict Evidence, Policy and Trends (XCEPT) i London. Et program, der er støttet af og leverer analyser til den britiske udenrigstjeneste med et globalt perspektiv.

Mette Bastholm Jensen deler sine personlige og professionelle oplevelser og udfordringer fra en karriere, der spænder over ph.d.-studier ved Yale til forskelligartede roller hos NGO'er og det danske og britiske udenrigsministerium. Mette Bastholm Jensens fokus har været at forstå og påvirke verdens voldelige konflikter gennem fysisk arbejde i konfliktramte områder i Afghanistan, Syrien og Irak - og videre gennem Mellemøsten og Nordafrika.

Mette Bastholm Jensen kommer også med eksempler på forskning, der udfordrer gængse forestillinger og politiske dagsordener om radikalisering, voldelig ekstremisme, sanktioner og korruption.

Djøf London byder på ost og bobler undervejs.

Alle er velkomne, også danskere uden medlemskab af Djøf.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle