]]>

Arrangement

Pariser kend din champagne

Netværket Djøf Paris inviterer dig til champagnesmagning, hvor folkene bag den fransk-danske champagne 'Tange-Gérard' fortæller om champagnens historie og karakteristika.

Hvad handler arrangementet om?

‘Je ne pourrais vivre sans champagne. En cas de victoire je le mérite, et en cas de défaite, j'en ai besoin’ - Napoléon Bonaparte.

Bobler!

I Netværket Djøf Paris deler vi Napoleons kærlighed til champagne til enhver lejlighed. Hvis du også elsker de gyldne bobler, har du nu en unik mulighed for at komme med til gratis champagnesmagning.

Vi har inviteret folkene bag den anerkendte fransk-danske champagne ’Tange-Gérard’ til at komme og fortælle om champagnens historie og karakteristika. De vil også fortælle om champagnegården, druerne, terroir, omstilling til økologi og bæredygtighed og historien om, hvordan det er at være et mikrobrand og en familieejet virksomhed.

Du får mulighed for at smage på boblerne og lære mere om de forskellige nuancer. Netværket Djøf Paris byder samtidig på lidt lækkert at spise. Og der vil selvfølgelig også være mulighed for at købe et par flasker med hjem.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle