]]>

Konference

Personalejurakonferencen 2022

Kom med på personalejurakonferencen, hvor førende juridiske eksperter aflæser embedsværkets ansvarsbarometer og dykker ned i aktuelle personaleretlige temaer i de offentlige organisationer, fx medarbejderundersøgelser, psykiske arbejdsskader og sygefravær.

Konference har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Hvad handler konferencen om?

På personalejurakonferencen retter vi blikket mod embedsmænds ansvar, dilemmaer og udfordringer, når det går stærkt i de offentlige organisationer. Vi ser på en række personaleretlige temaer, som du og din offentlige arbejdsgiver skal kunne jonglere med i en travl hverdag.

På konferencen får du:

  • Tre skarpe debatter om de juridiske, praktiske og strukturelle dilemmaer forbundet med embedsmandens ansvar, dyder og pligter.
  • Indblik i de seneste regler og den nyeste praksis for aktuelle og komplicerede arbejds- og ansættelsesretlige problemstillinger i det offentlige. Du vælger selv de tre emner, du synes er mest relevante.

Advokat Jonas Christoffersen er moderator og fører dig igennem konferencens debatter.

Du er selvskrevet til at deltage, hvis du arbejder med offentligretlige personalesager, fx i HR eller i en juridisk afdeling. Du er jurist, erfaren sagsbehandler, konsulent eller leder. Du kan også være rådgiver i en faglig organisation eller advokat.

3 for 2-rabat

Tilmeld jer 3 kolleger, og betal kun for 2. Når I har tilmeldt jer, skal I skrive til Rose-Maria Køhler på dk¤djoef¤rak for at få rabatten. Husk at angive arbejdspladsen og alle navne i mailen.

Se alle