]]>

Arrangement

Planlæg nye aktiviteter på Fyn

Mød formanden for Djøf Senior og vær med til at planlægge nye aktiviteter i Djøf Senior-netværket på Fyn.

Hvad handler arrangementet om?

Formanden for Djøf Senior, Ole Qvist Pedersen, deltager på dette netværksmøde for Djøfs seniornetværk på Fyn. Han orienterer om, hvad bestyrelsen arbejder med nu og fremadrettet, og de udfordringer der ligger i bestyrelsesarbejdet.

Der er også mulighed for at drøfte temaer, der optager medlemmerne. I sidste halvdel af mødet skal vi nå frem til, hvilke aktiviteter netværket skal planlægge og gennemføre i efteråret.

Så mød op til seniornetværk Fyns møde og få mulighed for at drøfte det, der optager dig i forbindelse med rammerne og mulighederne for seniorerne i Djøf.

Der vil også være mulighed for at få indflydelse på, hvilke aktiviteter vi i seniornetværket skal gennemføre til efteråret. Kom gerne med gode idéer til, hvilke temaer vi skal tage op i efteråret.

Vores netværk gennemfører en række arrangementer for seniormedlemmer på Fyn, og vi bruger tilbagevendende netværksmøder til at få idéer til, planlægge og gennemføre arrangementerne. Netværksmøderne giver god mulighed for som medlem at få indflydelse på, hvilke emner vi skal tage op det kommende år.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle