]]>

Arrangement

Political Science Case Challenge 2023

Kom med og løs årets Political Science Case Challenge.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Prøv kræfter med praktisk problemløsning inden for grøn omstilling med dette års Political Science Case Challenge (PSCC).

Som deltager vil du, i gruppe med andre studerende, afprøve teorier og metoder, du har lært på studiet i en aktuel case og få et indblik i konsulentverdenen. Du kan enten tilmelde dig som en gruppe, eller tilmelde dig alene og få tildelt en gruppe. 

Årets case kommer fra Kommunernes Landsforening (KL) og temaet vil være grøn omstilling. Vi glæder os til at se interessante analyser og kreative projektdesign til at løse casen. 

Over de to dage caseudfordringen varer, vil der også være mulighed for at møde andre samfundsvidenskabelige studerende. Fredag aften efter finalen vil der være en lækker middag og en festlig reception.

Kommer du langvejs fra, dækker vi din transport og overnatning, da vi ønsker at se alle dele af Danmark repræsenteret. 

Political Science Case Challenge er en studenterdrevet, frivillig forening, hvis formål er at bringe case competitions og metoder fra virkelighedens problemløsning til relevante studerende.

Sådan tilmelder du dig

Man kan tilmelde sig som en gruppe på 3-5 personer eller alene ved at sende en motiveret ansøgning på ½-1 side, CV og en GDPR-samtykkeerklæring til applications@pscc.dk. Læs mere på https://www.politicalsciencecasechallenge.com/tilmelding. Tilmeldingsfristen er den 10. oktober 2023.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle