]]>

Kursus

PRINCE2 Agile® Practitioner

Bliv certificeret PRINCE2 Agile® Practitioner, og lær at kombinere PRINCE2®-metodens struktur med fleksibiliteten i agile koncepter som Scrum og Kanban.

Hvem henvender kurset sig til?

Du er projektleder, og du driver projekter efter PRINCE2®-metoden eller arbejder med integration af projektledelse med drift. 

Kurset er også relevant for dig, hvis du er ansvarlig for ledelsesrapportering, projektsupport eller programstyring for projekter, der bruger en agil tilgang til leverancer.

For at deltage i kurset og tage PRINCE2 Agile®-eksamen skal du have en certificering i PRINCE2® Foundation, PRINCE2Agile® Foundation eller IPMA (D, C, B eller A), PMP eller CAPM fra tidligere.

På kurset får du:

  • forstå og kombinere PRINCE2® med agile arbejdsmetoder
  • bruge og tilpasse principper, processer og ledelsesprodukter i PRINCE2® til en agil kontekst
  • forstå og bruge agile metoder inden for rammerne af et PRINCE2®-projekt
  • evaluere PRINCE2®-temaer i et projekt fra et agilt perspektiv
  • fiksere og flekse de seks præstationsmål i et agilt projekt 
  • forberede og gennemføre en PRINCE2 Agile® Practitioner-eksamen.
 

Kurset har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Kursets indhold

PRINCE2 Agile®-kurset sætter fokus på, hvordan du som projektleder kan kombinere PRINCE2®-metodens struktur med fleksibiliteten i agile koncepter som Scrum og Kanban. Kurset bygger videre på din PRINCE2®-viden, så du bliver i stand til at levere en komplet og agil model for projektledelse.

 

Kursets form

Kurset består af 3 undervisningsdage, som veksler mellem teori og øvelser. Via prøveeksamener arbejder du i praksis med, hvor du kan kombinere PRINCE2® med agile metoder på forskellige projektscenarier.

Du skal være opmærksom på, at der vil være aftenarbejde på kurset. Vi forventer, at du bidrager aktivt under kurset. 

Kurset inkluderer:

  • PRINCE2 Agile®-selvstudiehæfte og en prøveeksamen (på engelsk)
  • PRINCE2 Agile®-bog
  • omfattende kursusmateriale, du kan bruge som opslagsværk efter kurset
  • PRINCE2 Agile®-onlineeksamen.

PRINCE2®, PRINCE2 Agile®, and MSP® are registered trademarks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The courses on this page are offered by emagine (through Djøf), ATO of AXELOS Limited. All rights reserved.

Din tilmelding er bindende 30 dage før kursusstart

På kurser med certificering gennem AXELOS Limited gælder en række særlige betingelser, som er anderledes end vores normale afmeldingsregler.

30 dage før kursusstart modtager du en personlig voucher til certificeringen.

Det betyder, at din tilmelding bliver bindende, og vi fakturerer den fulde kursuspris uden mulighed for refundering. Det betyder også, at du ikke kan videregive din plads til en kollega, hvis du bliver forhindret i at deltage på kurset.

Se alle