]]>

Arrangement

Projektleder for en aften

Lær fra erfarne projektledere, netværk med studerende og få redskaber til at blive projektleder i samarbejde med COWI.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Kom og bliv klogere på projektledelse.

Djøf Studerende Nord inviterer dig til et unikt arrangement om projektledelse, hvor fokus er at give dig vigtige redskaber til at blive en projektleder. Arrangementet afholdes hos COWI, der stiller erfarne projektledere til rådighed, der vil dele ud af deres viden og erfaringer inden for projektledelse. COWI er en rådgivningsvirksomhed med ansatte fra en række studier, heriblandt aftens oplægsholderne som har studeret Cand.Scient.Adm og Cand.Scient.Oecon.

Du vil, som studerende, få mulighed for at lære om projektlederjobbet i en praktisk sammenhæng, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og diskutere emnet med både projektlederne og de øvrige deltagere. Der vil også være networking-muligheder, hvor du kan møde andre studerende, der er interesseret i projektledelse.

Udover godt selskab byder aftenen også på lækker tapas og forfriskninger. Alle Djøf-studerende, uanset studieretning, er velkomne til at deltage i arrangementet, hvor du kan møde spændende mennesker, lære om projektledelse og ikke mindst hygge dig sammen med andre.

Tilmeld dig nu og vær med til at blive klogere på projektledelse.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle