]]>

Arrangement

Q&A med instruktøren bag 'A Storm Foretold'

Kom til filmvisning på Christoffer Guldbrandsens film 'A Storm Foretold', og mød instruktøren, der giver interview om det kommende amerikanske valg.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Til arrangementet får du en dybere og bredere forståelse for, hvad der er på spil ved det kommende amerikanske valg, når European Horizon viser filmen 'A Storm Foretold'. European Horizon er en studenterdrevet tænketank på Københavns Universitet, der arbejder med europæisk og transatlantisk politik, kultur og historie. 

Efter visningen interviewer vi instruktøren bag filmen. Interviewet vil handle om, hvordan fremtiden for USA ser ud med en mand som Donald Trump på vej til genvalg? Hvad har det af demokratiske konsekvenser? Og hvad er udsigterne for et fredeligere, mindre farligt politisk klima i USA?

Intruktøren, Christoffer Guldbrandsen, har oplevet den demokratiske krise, USA står i, fra første række. Med et skæbnevalg under opsejling vil han give publikum en dybere og klarere indsigt i amerikanske forhold. Christoffer Guldbrandsen har siden dokumentaren blev udgivet til CPH-Docs i 2023 brugt sin tid og sit virke på at advare mod den demokratiske deroute, som USA oplever for tiden. Christoffer er ofte at finde som ekspert i diverse amerikanske medier, og har desuden været aktiv i kongreshøringerne efter stormløbet på Kongressen i 2022.

Til arrangementet bliver der serveret en let aftensmad og forfriskninger. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle