]]>

Arrangement

Ramadanmiddag i Djøf

Djøf Advokat har efter dialog med en række aktive medlemmer taget initiativ til at holde en middag for at markere ramadanen.

Hvad handler arrangementet om?

Formålet med middagen er at samle både fastende og ikke-fastende medlemmer af Djøf til en klassisk iftar (fastebrydning), hvor der over en bid mad i hyggelige omgivelser vil være rig mulighed for at få mere viden om ramadanen set fra et arbejdsmæssigt perspektiv og have gode samtaler med rig mulighed for at dele perspektiver og erfaringer med andre medlemmer.
 
Har du svært ved at tale med din chef om, at du som fastende under ramadanen gerne vil kunne indrette nogle af dine arbejdsdage på en anden måde? Eller har du som ikke-fastende lagt mærke til, at nogle af dine kolleger ikke frekventerer kaffemaskinerne i arbejdstiden og bliver siddende foran computerskærmen, mens du selv går til frokost? 
 
Ramadanen er en måned, hvor mange muslimer faster fra daggry til solnedgang og en tid med fokus på selvreflektion, fordybelse, tålmodighed og solidaritet med de mindrebemidlede. For at markere ramadanen og sætte fokus på en religiøs højtid, som betyder noget helt særligt for en større andel af medlemmerne af Djøf, men som endnu ikke er så udbredt på arbejdspladserne, inviterer Djøf alle medlemmer – både fastende medlemmer og ikke-fastende medlemmer til en hyggelig aften i fællesskabets ånd. 
 
Middagens formål er at samle og inkludere Djøfs medlemmer til en hyggelig aften med mad, drikke, dialog og perspektiver.

Praktisk

Arrangementet er gratis for medlemmer af Djøf, og der vil være forskellige kød- og grøntsagsanretninger samt alkoholfrie drikkevarer.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle