]]>

Arrangement

Ramadanmiddag

Vær med, når den muslimske fastetradition praktiseres og en klassisk fastebrydning (iftar) sker.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Sabba Mirza har taget initiativ til at arrangere en ramadanmiddag i samarbejde med Djøf og EY, Ernest & Young. Formålet med middagen er at samle både fastende og ikke-fastende djøfere til en dialog om det inkluderende på arbejdspladser.

Kom med til vores arrangement på solnedgangstidspunktet og vær med til en klassisk iftar (fastebrydning), hvor vi skal høre spændende oplæg og ikke mindst spise god mad.

Baggrund

Den muslimske fastemåned ramadan er lige rundt om hjørnet. En måned hvor verdens cirka 1,8 milliarder muslimer faster. En tid som for mange handler om refleksion og fordybelse. Ramadanen er en måned, hvor man ikke må spise eller drikke fra solopgang til solnedgang, ligesom meningen med at faste i høj grad handler om selvregulering, tålmodighed og ikke mindst at hjælpe mindrebemidlede.

I år varer fastetiden ca. 14 timer i Danmark. Hvordan er det at faste i så mange timer ad gangen? Hvordan påvirker fasten deres arbejdsindsats? Og hvorfor er det egentlig, at de faster?

Spørgsmålene er mangfoldige, og vi vender dem hvert år, når det bliver ramadan. Virksomheder er i stigende grad begyndt at blive opmærksom på ansatte, som faster i ramadan-måneden.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle