]]>

Arrangement

Retssikkerheden under pres

Retssikkerhed under pres. Djøf Advokat sætter fokus på de aktuelle PET- og FE sager.

Hvad handler arrangementet om?

De seneste par år har der været mange sager, hvor borgernes retssikkerhed er sat på spidsen. Djøf Advokat inviterer til en spændende aften i retssikkerhedens tegn, når vi stiller skarpt på to aktuelle sager om efterretningstjenesterne og debatten om, hvordan vi afvejer borgerens retssikkerhed over for statens sikkerhed.

  • Først kigger vi nærmere på de aktuelle PET (Politiets Efterretningstjeneste)- og FE (Forsvarets Efterretningstjeneste)-sager om læk af fortrolige og statslige hemmeligheder. Interwiew med Lars Findsen og Jacob Scharf.

  • Herefter kommer advokat Erbil Kaya og fortæller om den igangværende sag vedrørende Ahmed Samsams civilretlige søgsmål mod PET og FE og René Offersen med fokus på Lars Findsen sagen.

  • Aftenens faglige del afrundes med en paneldebat med Hans Jørgen Bonnichsen, tidligere operativ chef for PET, Rosa Lund, folketingsmedlem for Enhedslisten, og Lasse Lund Madsen, professor i strafferet ved Aarhus Universitet.

Processen styres skarpt af moderator DR-journalist Niels Krause-Kjær. 

Vi tør godt love, at der venter deltagerne en spændende aften med fokus på en række højaktuelle sager, som for alvor har sat gang i debatten om, hvorvidt Danmark virkelig er den retsstat, som vi ofte hører, og hvor deltagerne vil få et unikt indblik i en række sager, som vil få betydning for Danmark i mange år fremover.

Arrangementet er åbent for alle erhvervsaktive.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle