]]>

Arrangement

Retur til Danmark - skolevalg

Webinaret er for dig, som efter ophold i udlandet er ved at forberede returen til Danmark. Vi sætter fokus på valg af skole og den danske ungdomskultur.

Online

Hvad handler arrangementet om?

På dette webinar får du en gennemgang af skolevalg og den danske ungdomskultur, og hvordan du kan forberede både dig selv og dit barn.  

Du vil blandet andet høre om: 

  • de danskfaglige krav på de gymnasiale uddannelser
  • valg af ungdomsuddannelse
  • den danske ungdomskultur. 

Webinaret afholdes på dansk og er en del af en webinarrække i samarbejde med Danes Worldwide, som er målrettet dig, som efter flere års udlandsophold, forbereder din og familiens retur til Danmark.   

Bemærk: Tidspunktet er dansk tid. Beregn venligst selv, hvornår webinaret finder sted, dér hvor du opholder dig. 

Er du interesseret i mere om returen til Danmark?

Webinaret ’Retur til Danmark - skat’, - torsdag den 9. marts kl. 16.00 er for dig, som efter ophold i udlandet er ved at forberede returen til Danmark. Vi sætter fokus på de danske skatteregler og deres betydning for dig. 

Webinaret ’Retur til Danmark - jobsøgning’, - onsdag den 29. marts kl. 16.00 er for dig, som efter ophold i udlandet er ved at forberede returen til Danmark. Vi sætter her fokus på jobsøgning.

Webinaret 'Retur til Danmark - familiesammenføring', - onsdag den 10. maj kl. 16.00 er for dig, som efter ophold i udlandet er ved at forberede returen til Danmark. Vi sætter her fokus på de grundlæggende regler om familiesammenføring. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Samarbejdspartnere

Danes Worldwide


Se alle