]]>

Arrangement

Retur til Danmark - skolevalg

Hvilke muligheder og udfordringer er der ved at gå på ungdomsuddannelse, når man som barn tager til Danmark for at gå i skole?

Online

Hvad handler arrangementet om?

Der kan være alle mulige gode grunde til, at dit barn på et tidspunkt skal tilbage til Danmark for at gå på efterskole eller ungdomsuddannelse - med eller uden sine forældre.

Men det er en god idé at danne sig et overblik i god tid. En del efterskoler har ventelister, og ikke mindst kan det være noget af en omvæltning at skifte den udenlandske skolekultur ud med den danske.

På webinaret informerer Jakob Clausager Jensen om, hvad efterskolerne tilbyder af muligheder, hvad de unge får ud af et efterskoleophold, og hvordan man fra udlandet nemmest finder en efterskole.

Derefter fortæller Sidsel Byskov Hansen om, hvordan I kan forberede jer sammen med jeres barn, når det skal starte i skole i Danmark, og om:

  • overgangen til det nye liv i Danmark
  • årshjulet for forventede udfordringer og glæder hos dit barn
  • hvilke forholdsregler I kan tage inden skolestart
  • hvordan I kan støtte under opholdet.

Bemærk at webinaret er på dansk, og tidspunktet er dansk/CET-tid. Beregn venligst selv, hvornår webinaret finder sted, dér hvor du opholder dig.

Vi optager webinaret, og deltagerne vil modtage optagelsen så hurtigt som muligt efter arrangementet (du vil ikke kunne identificeres på optagelsen).

Er du interesseret i mere om returen til Danmark?  

Måske er du taget afsted som single, par eller familie og er nu på vej til Danmark, fx med børn eller en ægtefælle, som aldrig før har boet i Danmark. Hvilke udfordringer giver det, og hvor kan man finde hjælp? 

Det sætter Danes Worldwide og Djøf fokus på over en række arrangementer i 2023 og 2024.

På webinaret 'Retur til Danmark - jobsøgning', den 28. november kl. 16.00 får du gode råd og inspiration til din jobsøgning, når du skal retur til Danmark.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Samarbejdspartnere

Danes Worldwide


Se alle