]]>

Arrangement

Rundvisning i FN med Danmarks FN-ambassadør

Kom med Djøf New York 'Behind the scenes' i FN med efterfølgende oplæg på den danske FN Mission af FN-ambassadør Martin Bille Hermann og chef for Invest in Denmark og souschef på generalkonsulatet Thomas Jørgensen.

Debat

Hvad handler arrangementet om?

Djøf New York inviterer dig på eksklusiv rundvisning i FN’s velkendte sale, hvor Danmarks FN-ambassadør tager os med bag kulissen og fortæller om hverdagens gang i FN og giver os sit perspektiv på Danmarks agenda og rolle i FN – i dag og i fremtiden.

Efterfølgende er vi inviteret indenfor i Denmark House, hvor FN-ambassadør Martin Bille Hermann og chef for Invest in Denmark og souschef på generalkonsulatet Thomas Jørgensen giver os et mere personligt indblik i deres arbejde og karriere i Udenrigsministeriet.

Der er et begrænset antal pladser, som bliver tildelt efter først til mølle-princippet.

På grund af ekstra sikkerhedsforanstaltninger er tilmeldingsfristen to dage inden arrangementet finder sted – det vil sige den 27. februar.

Husk venligst foto-id til fremvisning.

Har du ikke mulighed for at deltage så tidligt, er du velkommen til at springe rundvisningen i FN over og starte med at deltage i arrangementet i Denmark House kl. 18.30. I givet fald skal du tilmelde dig via denne side. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle