]]>

Arrangement

Sådan analyserer du en vinderaktie

Aktieanalytiker, André Thormann, gør dig klogere på hvordan man analyserer en aktie og finder de næste vindere til din portefølje.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Spekulerer du på, om du er kommet rigtigt i gang med at investere? Måske snuser du stadig til aktiemarkedet og synes det er alt for kompliceret at finde noget at investere i, eller måske tænker du at tidspunktet ikke er det rette nu. Det kan være rigtig svært at finde ud af, om en aktie er en god investering, for hvad skal man overhovedet kigge på.

André Thormann, Professionel senior aktieanalytiker i Danske Bank og stifter af både podcasten “Rig på viden” og finansnetværket 360 Finance Network, giver os et spændende og unikt indblik i det at være en investeringsbank og skulle analysere sig frem til den næste gode investering.

Du bliver derfor klædt på til at stå langt stærkere, næste gang du skal finde din nye investering. Bag arrangementet står Unge Aktionærer, som arbejder dedikeret for et formål, der først og fremmest går ud på at fremme en interesse og viden for aktier og investering blandt unge og skabe et troværdigt forum for deling af viden. Der er særlig relevant i kræft af et turbolet finansmarked og et stort indtog af nye investorer. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle