]]>

Arrangement

Sådan leder du dine kolleger som ung advokat

Denne aften sætter vi fokus på at være ung leder i advokatbranchen, når ledelses- og motivationsekspert Thomas Pape giver os inspiration og konkrete værktøjer til, hvordan vi som unge ledere kan lede vores yngre kolleger på advokatkontoret.

Hvad handler arrangementet om?

Godt lederskab handler først og fremmest om, at du er i stand til at sætte retningen og opnå resultater sammen med andre.
For som ung advokat er du spillende træner på advokatkontoret. Du er aktiv på banen, og du skal samtidig bevare overblikket, træffe vigtige og nødvendige beslutninger på klientens vegne og være den rollemodel og det faglige fyrtårn, som dine unge kolleger ønsker både at arbejde for og sammen med.

I Djøf Advokat ved vi fra adskillige undersøgelser af advokatbranchen, at der er en klar sammenhæng mellem ledelseskvalitet og motivation. Derfor ønsker vi aktivt at bidrage til ledelsesudviklingen i advokatbranchen, og samtidig inspirere vores mange dygtige advokatmedlemmer til at tage et aktivt valg, når det gælder ledergerningen.

Derfor inviterer vi til en spændende og inspirerende aften sammen med ledelses- og motivationsekspert Thomas Pape, som er specialist indenfor ledelse, motivation og talentudvikling i ambitiøse miljøer. Du får værdifuld inspiration til dine ledelsesopgaver og konkrete værktøjer til, hvordan du som ung leder kan lede, motivere og udvikle yngre, talentfulde kolleger på advokatkontoret med succes og gode resultater til følge.

Thomas Pape kommer ind på:

  • De tre vigtigste principper for personlig ledelse.
  • Hvorfor du selvfølgelig skal lade dine yngre kolleger træne dig som leder.
  • Fem jordnære metoder til at skabe psykologisk tryghed i teams med høje standarder.
  • Hvordan løbende fokus på selvindsigt, selvregulering og empati kan gøre dig til rollemodel i virksomheden.

Dette arrangement henvender sig til ansatte advokater, som enten allerede har ledelsesansvar eller har en ambition om at påtage sig et ledelsesansvar inden for den nærmeste fremtid.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle