]]>

Arrangement

Sæt dine grænser i et grænseløst arbejdsliv

Få nye input til, hvordan du sætter grænser i et fleksibelt arbejdsliv med ambitiøse projekter og mål, stramme deadlines og evig digital tilgængelighed.

Hvad handler arrangementet om?

Hvordan sikrer du dig et sundt arbejdsliv? Svaret er ikke entydigt. Men kender du dine egne grænser, og kan du sætte dem, er du godt på vej til at skabe et godt og balanceret arbejdsliv.  

Hør Abdel Aziz Mahmouds historie om, hvordan han røg ud over grænsen, som lyn fra en klar himmel. Hvad det har betydet for hans selvforståelse og måde at gribe sit arbejdsliv an på. Abdel deler sine oplevelser med angst, som bl.a. blev trigget af, at chefer og han ikke havde samme mål for hans arbejde. Hvordan frygt blev en del af hverdagen og ikke mindst, hvad han gjorde ved det. Abdel har siden lavet podcastserierne ”37 timer” og ”Mænd der knækker” og han kommer ind på, hvordan vi alle kan være med til at bryde tabuet om angst og stress.

Lili Dreyer er iværksætter, og hun fortæller sin historie om at være sin virksomhed – sit brand, og hvad det betyder for hendes måde at forstå sig selv og sine grænser på. Hvordan hun trives i det grænseløse arbejdsliv ved hjælp af særlige metoder, som er vigtige for at kende sin smertegrænse både ift. økonomi og bekymringer. Når mening en gang imellem bliver erstattet med meningsløshed, hvad gør hun så?

Mød Stine Hamburger - den selvledende leder til fingerspidserne, som arbejder med sine grænser, fokus og ressourcer i det daglige arbejde ved at bruge mange af de kendte "gode arbejdsmetoder". Stine er med på beatet ift. at udvide sin værktøjskasse med metoder og modeller til at holde fast i egne grænser og være hjælpsom ift. medarbejdernes grænser. Det lykkes dog ikke altid, så hvad gør hun, når hun kommer ud over egne grænser og skal tilbage igen?

Endelig kommer Thomas Lange, som vil gå bagom psykologien i grænsedragning, så vi forstår, hvad der er på spil – herunder dynamikkerne mellem det enkelte menneske og samfundets udvikling. Han kommer ind på, hvad det kan betyde for os personligt, når vi sætter grænser (eller når vi afholder os fra det) i arbejdslivet. Grænser kan være forbundet med ubehagelige følelser, fordi vi har så meget på spil - vores job, vores arbejdsglæde og vores trivsel.

Vi bygger lige nu en helt ny hjemmeside. Du kan derfor se Sæt grænser i et grænseløst arbejdsliv i vores nye design.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle