]]>

Arrangement

Selvstændig? Fordele og ulemper

Der er fordele og ulemper ved arbejdslivet, både når du er selvstændig og lønmodtager. Bliv klogere på, hvad der er det rigtige for dig.

Hvad handler arrangementet om?

Som lønmodtager drømmer du måske om friheden ved at være din egen chef. Og er du selvstændig, savner du måske fællesskab og en fast løn hver måned.

Få input fra et panel af tre erfarne personer, der ud fra egne oplevelser giver deres bud på fordele og ulemper ved at have et fast job og ved tilværelsen som selvstændig.

Vi kommer omkring ting, som er relevante for dig, der enten overvejer at blive selvstændig, eller at blive lønmodtager igen efter en tid som selvstændig.

Du får konkrete råd, inspiration og input til dine overvejelser, så du har et bedre fundament til at vælge den rigtige vej for dig. 

Om Djøf Business Community

Dette event er en del af Djøf Business Community.Djøf Business Community er er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig, der drømmer om at blive det. 

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at tilmelde en gæst og tage dem med til dette event. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. De skal blot tilmelde sig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle