]]>

Arrangement

Soloselvstændig - og (lidt for) ensom?

Der er mange fordele ved at være soloselvstændig, men bagsiden af medajlen kan være, at du nogle gange kan føle dig lidt ensom, og savner fællesskab. Deltag, og bliv inspireret til hvordan du bedst kombinerer friheden som selvstændig med fællesskabsfølelse.

Hvad handler arrangementet om?

Du har, som soloselvstændig, sandsynligvis et stort netværk og er ofte i kontakt med andre. Alligevel oplever du fra tid til anden en form for ensomhed – og du savner, nogle gange, at være en del af noget større.

I dette onlinearrangement kan du få inspiration fra Christian Ahlefedt-Laurvigen, der er netværksspecialist i Djøf, der vil inspirere dig til at skabe stærkere relationer.

Derudover får vi også besøg af Henriette Rald, der er soloselvstændig, som vil fortælle om hendes tiltag for at balancere mellem friheden som selvstændig og samtidig indgå i forpligtende fællesskaber.

Arrangementet lægger op til at du undervejs også deler ud af dine tips og gode (og knap så gode) erfaringer. 

Om Djøf Business Community

Dette event er en del af Djøf Business Community. Djøf Business Community er er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig, der drømmer om at blive det. 

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at tilmelde en gæst og tage dem med til dette event. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. De skal blot tilmelde sig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle