]]>

Arrangement

Sparring på lederambitionen?

Gå med og få en forsmag på, hvad tværfaglig sparring kan tilføre til dit arbejde i sundhedsvæsnet.

Gå hjem-møde

Hvad handler arrangementet om?

Går dine karrieretanker på en lederkarriere i sundhedssektoren? Vil du være med til at præge rammer og retning for sundhedsvæsenet i Danmark? Hvis ja, så bliver du helt sikkert kolleger med andre med en sundhedsuddannelse, fx læger. Jeres samarbejde vil være præget af jeres forskellige baggrunde og fagligheder. Gør I det godt, bliver synergien mellem jer stor. Det vil vi gerne være med til at udvikle.

Derfor samarbejder Lægeforeningen og Djøf om et peer-to-peer forløb, hvor vi sætter fokus på gensidig afhængighed og samarbejde på tværs af fagligheder i sundhedsvæsnet. Formålet med arrangementet er, at du som deltager får en forsmag på, hvordan tværfaglig sparring (peer-to-peer) kan bidrage til dit arbejde i sundhedsvæsnet.

Kort om konceptet

Som kick-off på gode samtaler mellem jer, lægger vi op til, at første gang I mødes, går en tur sammen. For at sætte jer godt i gang, starter vi med et inspirerende oplæg af Erik Haar om naturen som samtalerum. Efter oplægget bliver I inddelt i samtalegrupper bestående af 4 personer, som skal følges fra Lægeforeningen mod Djøf (ruten er 1,8 km).

Så samler vi op i fællesskab og danner nogle grupper, som aftaler at mødes igen og fortsætte peer-to-peer sparring. Vi giver lidt vejledning i at arrangere og gode temaer at mødes om.

Selve arrangementet afrundes med en dejlig middag i Djøf. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle