]]>

Arrangement

Statskundskaber på arbejde

Bliv klogere på, hvad du kan blive som statskundskaber. Få indsigt i karriereveje og arbejdsopgaver.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Statskundskab er en bred uddannelse, som åbner for mange karriereveje. Denne aften byder derfor på indsigt i, hvad du kan arbejde med efter endt uddannelse. Du møder en karrierekonsulent fra Djøf, som vil kortlægge arbejdsmarkedsstatistikker, fremtidsperspektiver samt give dig et indblik i arbejdslivet og karriereveje.

Derefter holder Kristine Bonnerup Vind, som er tidligere statskundskabsstuderende fra SDU, oplæg. Kristine Bonnerup Vind deler ud om hendes karriereforløb, herunder eksempler på konkrete daglige arbejdsopgaver, og de muligheder, hendes uddannelse i statskundskab har givet hende. Hun vil også fortælle om, hvordan hun fik sit nuværende job og om hendes fremtidige karriereambitioner. Kristine Bonnerup Vind arbejder fuldtid som konsulent hos De Danske Bilimportører og læser kandidat i statskundskab på KU, hvor hun studerer på EU-linjen. Kristine Bonnerup Vind har ansvar for presse, kommunikation og events hos De Danske Bilimportører og har to studentermedhjælpere tilknyttet sit team. Kristine Bonnerup Vind arbejder desuden med politisk interessevaretagelse særligt rettet mod medier.

Aftenen sluttes af med tapasbuffet og vin, hvor der er mulighed for at holde en uformel samtale med Kristine Bonnerup Vind og de andre deltagere.

Vi glæder os til at se dig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle