]]>

Arrangement

Studiejob: CV, ansøgning og jobsamtale

Er du klar til dit første studiejob? Kom til arrangement om CV, ansøgning og jobsamtale ved ELSA Odense i samarbejde med Djøf.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Kalder alle jura- og HA (jur.) studerende. Ønsker du at prøve jura af i praksis og overvejer du at søge dit første studierelevante job eller vil du bare have tips og tricks? Så er dette arrangement lige noget for dig.

ELSA Odense inviterer til arrangement, hvor du kan blive klogere på, hvordan du skriver et godt cv og en fangende ansøgning. Derudover vil du få tips til, hvordan du bliver klædt på til en god jobsamtale. Aftenens program byder på oplæg ved én af Djøfs karrierekonsulenter, som har stor erfaring inden for cv og ansøgningsprocessen, som med sin viden inden for området, står klar til at hjælpe dig. Herefter vil to studerende fra ELSA Odense dele deres erfaring med deres vej til det første studiejob.

Der vil være gratis aftensmad og sodavand under arrangementet. Tag din studiekammerat under armen og bliv klædt meget bedre på til studiejobsøgningen. Der er begrænset pladser, så skynd jer at tilmelde jer. Først til mølle-princippet gælder.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til et spændende arrangement.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle