]]>

Arrangement

Studietur til Christiansborg

Tag med på studietur til København. Dagen byder på oplæg fra INVI, Trine Bramsen og Bertel Haarder.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Kom med på den årlige Christiansborgstur for statskundskab og samfundsfagsstuderende ved SDU, når Samfundsblik, i samarbejde med Djøf, inviterer dig med på studietur. I år går turen endnu engang til København, hvor der er lagt et spændende program.

Vi mødes ved Odense Banegård, hvor vi bliver hentet i bus og følges sammen afsted. Du stiger første gang af bussen hos tænketanken INVI, som er skabt af Tommy Ahlers og Sigge Winther. Besøget introducerer os til tænketankens formål og de problemstillinger, de arbejder med.

Derefter kører bussen videre til Christiansborg, hvor vi sammen spiser en lækker frokost. Efter frokosten vil Trine Bramsen og Berthel Haarder hver især holde et oplæg, hvor du efterfølgende har mulighed for at stille spørgsmål og indgå i dialog med de to politikere.

Vær opmærksom på, at arrangementet starter i Odense, men slutter i København. Vi sørger derfor for transporten fra Odense til København, men du er selv ansvarlig for transporten hjem igen. Der er desuden begrænset antal pladser i bussen, så hvis du vil sikre dig en plads, så skynd dig at tilmelde dig. 

Vi ser frem til at se dig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle