]]>

Arrangement

Styrk dit personlige lederskab

Performance Coach Lotte Arnsbjerg giver sit bud på, hvordan du kan bruge dig selv på nye måder og styrke dit personlige lederskab og din gennemslagskraft.

Hvad handler arrangementet om?

Du får her mulighed for at deltage i en eksklusiv personlig ledelsesworkshop med Performance Coach Lotte Arnsbjerg, der har mere end 30 års erfaring i personlig udvikling gennem kreative og kunstneriske metoder. Lotte Arnsbjerg vil give dig sit bud på, hvordan du kan bruge dig selv på nye måder og styrke dit personlige lederskab og din gennemslagskraft.

Lotte Arnsbjerg medbringer et kreativt team fra det kommende musikteater og klima-performanceprojekt ’Embracing the Root’. En forestilling, der handler om at forbinde sig med sin inderste natur og råstyrke og derigennem finde vejen til den unikke personlige ledelse. Både i forhold til udvikling af karriere og den personlige ledelse, men også (og ikke mindst) i forhold til kontakten til naturen omkring os - og i os.  

Performanceprojektet er under udvikling mod international premiere i Danmark og USA i 2024, og Djøf New York får her en unik mulighed for at komme helt tæt på et teaterprojekt i sin tilblivelse og til at møde og træne i samspil med nogle af projektets involverede kunstnere.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle