]]>

Arrangement

Sundhedsområdets tendenser i 2023

Foreningen for Folkesundhedsvidenskab inviterer til nytårskur i samarbejde med Djøf. Kom og skål 2023 ind og hør to store kapaciteter fortælle om tendenserne på sundhedsområdet i 2023.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Det nye år er netop startet, og i Foreningen for Folkesundhedsvidenskab vil vi gerne byde på en forfriskning og skåle det nye år ind med jer. Så kom med til nytårskur og bliv klogere på to store tendenser på folkesundhedsområdet i 2023.

Vi zoomer ind på både forebyggelse og data, når Lars Iversen og Laust Mortensen kommer med en kort status og fortæller om nogle af de udfordringer og muligheder, som 2023 bringer på netop deres områder.

Lars Iversen har været med til at sætte fokus på vigtigheden af folkesundheden i Danmark og har præget forskningen i årtier. Til nytårskuren vil han sætte fokus på de største sejre for Folkesundheden og give sit bud på, hvad 2023 og fremtiden bringer.

Laust Mortensen har stor ekspertise inden for datadrevet forskning og epidemiologi, og gennem sin ansættelse i Danmarks Statistik kan han give et perspektiv på de datadrevne forskningsudfordringer og -muligheder, som 2023 bringer.

 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle