]]>

Arrangement

Tag konfrontationen

Hør forfatter Birgitte Nortvig i samtale med journalist Lene Johansen om at skabe modig dialog og ægte forandring.

Hvad handler arrangementet om?

Som ledere støder vi på konfrontationer hver eneste dag. Både konfrontationer mellem os selv og medarbejdere eller kolleger, og når vi er vidne til konfrontationer mellem andre. Nogle ledere spurter afsted for at undgå dem. Andre bider tænderne sammen og håber, at de hurtigt er overstået.

Men vi bør faktisk opsøge konfrontationerne og gøre dem til en værdsat del af vores dagligdag. For konfrontationer styrker arbejdspladsen. Det er gennem dem, at meninger brydes, og synsvinkler kan udforskes, så vi både bliver skarpe på hinanden og opgaven og kan løfte i fællesskab. 

En konfrontation er ikke det samme som en konflikt. En konfrontation udfordrer det eksisterende for at bidrage til et endnu bedre resultat. Det kan skabe en konflikt, men ikke nødvendigvis. Konfrontation betyder ”pande mod pande”, og en leder skal have modet til at læne sin pande ind i konfrontationen og opfordre medarbejdere til at gøre det samme.

Men hvordan lærer vi at spotte og tackle konfrontationer? Hvordan får vi modet til at blive i dem? Og hvordan skaber vi et fælles sprog om konfrontationerne? Mød forfatteren til bogen ’Tag konfrontationen’, Birgitte Nortvig i samtale med journalist Lene Johansen.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle