]]>

Arrangement

Refleksioner på en lang og flot karriere

Kom til en spændende aften, når vi skal tage afsked med og hylde Thomas Rørdam, når han efter mere end 35 års arbejde med og i det danske retsvæsen takker af som præsident og dommer i Højesteret ved udgangen af oktober 2022.

Debat

Hvad handler arrangementet om?

Djøf Advokat har den store ære og glæde at kunne invitere medlemmer til et spændende afskedsarrangement med Thomas Rørdam.

Efter 20 år som dommer i Højesteret, og de seneste fem år som præsident for Højesteret, gik Thomas Rørdam i oktober på pension, som følge af aldersgrænsen på 70 år for dommerne i Højesteret.

Thomas Rørdam har en lang juridiske karriere bag sig, som begyndte på Aarhus Universitet, og fortsatte i Justitsministeriet, og senere som selvstændig forsvarsadvokat i Advokatfirmaet Nyborg & Rørdam og videre i dommergerningen, frem til senest præsident for Højesteret.

Med sine over 35 års erfaring fra det danske retsvæsen, kan deltagerne se frem til et spændende oplæg med fokus på karrieren og juridiske refleksioner om de sager, som har gjort størst indtryk på Thomas Rørdam, og præget hans juridiske liv og virke. 

Denne aften får vi således et unikt indblik i Thomas Rørdams flotte karriere, hvor der også er rig mulighed for at stille spørgsmål.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle