]]>

Arrangement

Tid til en studiepause med saunagus

Giv dig selv en forfriskende studiepause og en chance for at skabe sjove minder, mens du lader op fra lange timer på campus.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Tag med på en sanselig rejse med saunagus, som er en fantastisk form for aromaterapi i en rolig sauna-indstilling. Vores dygtige infusionsmester blander vand med æteriske olier og lader den duftende blanding strømme over de opvarmede sten. Vi kalder kærligt denne oplevelse for 'tvungen meditation'. Sauna Infusion er kendt for sine stressreducerende fordele, der fremmer afslapning af muskler og tilbyder en vifte af velvære lige fra lindring af hovedpine til forbedring af søvn, hvilket afhænger af, hvilken æterisk olie der bliver brugt.

Gå ikke glip af denne fantastiske oplevelse sammen med dine medstuderende imens, at du forbedrer dit velvære. Der er omklædningsrum, toiletter og brusere i nærheden af saunaen.

Du medbringer selv:

  • håndklæde at sidde på
  • badetøj
  • vandflaske
  • tøfler (anbefales)
  • ekstra håndklæde til omklædning efter sauna (anbefales).

Der er 3 omgange saunagus, og du kan angive, hvilket hold du ønsker at deltage på, når du tilmelder dig arrangementet. Vi kan dog ikke garantere, at du får dit ønske opfyldt.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle