]]>

Arrangement

Til kamp for verdens børn

Mød generalsekretær i UNICEF Susanne Dahl, der fortæller om sit arbejde med at yde hjælp og bistand til børn ved naturkatastrofer og krige.

Hvad handler arrangementet om?

Dagligt hjælper FN-organisationen UNICEF nødstedte børn i hele verden. Fokus ligger på både at være til stede for børnene ved krige og katastrofer og på den lange sigt at forbedre børns levevilkår helt generelt.

Unicef er en verdensomspændende FN-organisation med en strategisk hub i København. I spidsen for UNICEF Danmark står generaldirektør Susanne Dahl, som i sit daglige virke har stor fokus på at udvikle og skabe det stærke samarbejde med de mange, vigtige partnere, som det kræves for at komme i mål med opgaverne – uanset om det handler om fundraising eller katastrofer.

Susanne Dahl fortæller om de opgaver og udfordringer, som dagligt ligger på hendes skrivebord, når hun i samarbejde med verdens bedste katastrofeteams står klar for at yde hjælp og bistand til børn i forbindelse med naturkatastrofer, krige og verdens konflikter.

Om samtaleserien

Under overskriften den gode forretning afholder vi i samarbejde med Flemming Møldrup en samtaleserie, hvor vi tager fat på forskellige vinkler på den gode forretning.

Sæt også kryds i kalenderen, så du kommer med til en samtale om: 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle