]]>

Arrangement

Trepartsforhandlinger - en ny lønarena?

Kom med til årsmøde i Branchenetværk for ansatte i lønmodtagerorganisationer. Du får faglige input, debat og viden om netværkets aktiviteter.

Hvad handler arrangementet om?

Trepartsforhandlinger har historisk været en vigtig del af den danske model og har traditionelt omhandlet andre politiske områder end løndannelsen. De aktuelle trepartsforhandlinger har markeret sig som et afgørende brud på denne praksis ved netop at beskæftige sig med løn. Så hvad har forandret sig, og hvad er konsekvensen – nu og på lang sigt?

Oplægget holdes af forhandlingschef ved BUPL Flemming Vinther, som har deltaget i de overståede trepartsforhandlinger. Han fortæller om processerne omkring forhandlingerne og giver sit bud på forhandlingernes perspektiver for fremtiden.

Efter oplæg og debat afvikler vi den formelle del af årsmødet i branchenetværket med generalforsamlingen, hvor der vil være en kort beretning, mulighed for at give input til bestyrelsen og komme med idéer til det fremtidige arbejde. Og derefter valg til bestyrelsen.

Vi slutter af med uformelt netværk, lidt mad og et glas.

Bliv aktiv i branchenetværket

Hvis du er medlem af Djøf og ansat i en lønmodtagerorganisation eller en a-kasse, er du en del af det, vi kalder et branchenetværk. Her samles vi til arrangementer om det, der optager os og de medlemmer, vi arbejder for i det daglige.

Lige nu har du en enestående mulighed for at være medbestemmende på, hvilke arrangementer der skal være fokus på i branchenetværket: Deltag i årsmødet i forlængelse af arrangementet, og kom med i en aktiv og netværksorienteret bestyrelse.

Har du spørgsmål eller vil du høre nærmere, er du velkommen til at kontakte forperson Sofia Mølgaard på com¤gmail¤sofia.moelgaard.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle