]]>

Arrangement

Undgå at blive snydt som selvstændig

Som selvstændig er der en risiko for at blive snydt. Deltag i dette online event, og hør historierne om hvad andre selvstændige har oplevet, og få konkrete råd, så det samme ikke sker for dig.

Hvad handler arrangementet om?

Det er fedt at være selvstændig/iværksætter. Men knap så fedt at blive snydt, hvilket der er en reel risiko for som erhvervsdrivende. Fx hvis en kunde eller samarbejdspartner ikke betaler som aftalt. For som selvstændig er det langt vanskeligere at blive kompenseret, end hvis du var lønmodtager.  

I dette Business Community event kan du høre historier fra flere selvstændige, som på forskellige måder er blevet snydt.

Formålet er ikke at hænge andre ud, men at se på den læring der ligger i de enkelte historier: Er der noget, du fremover bør gøre anderledes, så risikoen for at blive snydt gøres mindre?

Deltag og få helt konkrete og lavpraktiske råd, der kan minimere risikoen for at du står tilbage med forhøjet blodtryk efter et mislykket samarbejde. 

Om Djøf Business Community

Dette event er en del af Djøf Business Community. Djøf Business Community er er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig, der drømmer om at blive det.

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at tilmelde en gæst og tage dem med. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. De skal blot tilmelde sig.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle