]]>

Arrangement

Unge mænd i destruktive fællesskaber

Kom med, når Dansk Kriminalistforening sætter fokus på unge mænd i destruktive fællesskaber.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Vi stiller skarpt på, hvordan unge mænd radikaliseres på nettet, og hvorfor et bredere perspektiv på samfundet og den offentlige debat er nødvendigt i forebyggelsen.

Det er Emil Ludvigsen, ekspert i gaming og onlinefællesskaber, der fortæller om radikalisering online.

Han arbejder som fagkonsulent og projektleder ved Center for Digital Pædagogik og er blandt andet én af drivkræfterne bag rådgivningsplatformen scammed.dk, der med både personlig rådgivning, guides og samarbejde med politiet søger at forebygge økonomisk kriminalitet i computerspil. 

Han holder også oplæg om gaming og unges digitale liv både på det generelle plan, men også omkring de slagsider, man finder online, når for eksempel hadtale og deling af nøgenbilleder gør skade på børn og unge og udfordrer den demokratiske debat. Emil Ludvigsen beskæftiger sig også med de udsatte unge, der finder ind i lyssky modkulturer og destruktive fællesskaber på nettet.

På baggrund af Center for Digital Pædagogiks arbejde og med udgangspunkt i "incels" og "alt-right" tager vi rejsen helt fra psykologiske perspektiver på køn og udsathed til konkrete influencere, eksempler fra lyssky fora og indblik i dén æstetik, mange modkulturelle fællesskaber gør brug af.

Alle er velkomne til gå hjem-møderne Idépuljen  laver i samarbejde med Dansk Kriminalistforening.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Værter

Dansk Kriminalistforening


Se alle