]]>

Arrangement

Vinterbadning, sauna og eksamensbreak

Kom med Kvindeligt Økonomisk Netværk på vinterbadning, vildmarksbad og sauna ved Surf Agency, så vi allerede fra eksamensperiodens begyndelse kan give hovedet en pause og gøre noget godt for kroppen.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Eksamensperiode, lange læsedage og mange timers slid venter lige om hjørnet. Derfor vil Kvindeligt Økonomisk Netværk gerne byde på vinterbadning, vildmarksbad og sauna ved Surf Agency den 1. søndag i advent, den 27. november 2022. 
 
Vi mødes kl. 9.45 hos Surf Agency på Fiskerivej 2F, 8000 Aarhus, hvor der er mulighed for fælles vinterbadning samt både sauna og vildmarksbad, så vi alle kan lukke skolebøgerne og computeren for en stund og give hovedet en tiltrængt pause fra eksamenslæsningen.
 
Efterfølgende vil der blive serveret boller samt kaffe og varm kakao, så lagrene fyldes op, og kroppen får fornyet energi til den kommende uge - samtidig med at du kan vende stort og småt med dine kvindelige medstuderende. 
 
Tag din studieveninde under armen, og meld jer til arrangementet, hvis I sammen med KØN og Djøf vil booste vinterhumøret, vil forbedre jeres sociale netværk på tværs af studieretninger og årgange og ikke mindst vil bruge et par timer på selvomsorg for krop og sind.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle