]]>

Arrangement

Virksomhedens grønne omstilling

Forfatter Bente Overgaard sætter spot på ESG-ledelse, og hvordan arbejdet med grøn ledelse skal organiseres.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Mød forfatter bag bogen ’Virksomhedens grønne omstilling’ Bente Overgaard, og få hendes bedste råd til ESG-ledelse og svar på nogle af de spørgsmål, du sidder med i forbindelse med din virksomheds grønne omstilling.

Med FN’s 17 verdensmål som ledestjerne er hele verden sat på en rejse i grøn og bæredygtig omstilling. EU har besluttet at være foregangsregion og Danmark foregangsland, og de har givet stafetten videre til erhvervslivet. Med EU’s Green Deal og sustainable finance-dagsorden står virksomhederne over for en regulering af deres aktiviteter, som rækker ganske vidt. Det samme gør finanssektoren, herunder bankerne.

Virksomhederne vil blive mødt af krav fra investorer og andre interessenter blandt andet kunder, medarbejdere, forbrugere, leverandører og politikere om at tænke, planlægge og agere grønt og bæredygtigt i hele værdikæden.

Hør, hvordan topledere, ledere, bestyrelser og ejere ruster sig bedst til den opgave. Hvordan skal arbejdet med grøn omstilling organiseres, og hvilke kompetencer vil der være behov for?

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle