]]>

Arrangement

Virksomhedsbesøg - Afsted til Midtjylland

På virksomhedsbesøget besøger du tre virksomheder, der skaber inspiration til livet som færdiguddannet økonom eller matematikøkonom.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

På dette semesters virksomhedsbesøg får du mulighed for at opleve både, hvordan det er at arbejde i en energivirksomhed, De Økonomiske Råd og i en bank og dermed blive klogere på din egen karrierevej.

Den første virksomhed, vi skal besøge, er Energinet i Fredericia. Her hører du spændende oplæg og får muligheden for at få indblik i arbejdsopgaver og projektarbejde hos virksomheden. Derudover stifter du bekendtskab med en graduate, der fortæller mere om selve overgangen fra studielivet til arbejdslivet.

Den anden destination er DØRS (De Økonomiske Råds Sekretariat) i Horsens. I sekretariatet er der ansat mange økonomer, hvis arbejde først og fremmest er at bistå formandskabet ved udarbejdelsen af rapporterne til Det Økonomiske Råd og det Miljøøkonomiske Råd. På besøget hos DØRS får du også indblik i deres analysearbejde og ser nærmere på deres daglige arbejdsopgaver.

Det sidste stop på turen rundt i Midtjylland er Jyske Bank i Silkeborg. Jyske Bank er Danmarks tredje største bank og fungerer som bank både for privat- og erhvervskunder. Som økonom i Jyske Bank vil analyser af økonomiske data, udarbejdelse af prognoser og rådgivning af kunder udgøre de primære arbejdsopgaver.

Vi mødes på Odense Banegård og tager samlet afsted.
 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle